marketing tanácsadás
design
web
varázslat
naptar
balkepek

sikersztori - nekünk is,
az ügyfélnek is

LogBord weboldal

Kétszer ad, aki gyorsan ad – és ez a honlapok világára is érvényes

Nekünk is vannak honlap projektjeink, amelyek az első, sőt második évfordulójukat ünneplik – anélkül hogy megvalósult weboldallal büszkélkedhetnénk. Ilyenkor az ügyfél gondol, aztán mást gondol, aztán a kereskedő is gondol, aztán még az ő főnöke is gondol, sőt a pénzügyes is gondol (egy nullával kevesebbet a számlára)… és mennek, mennek a változatok, jó esetben „csak” tartalmi koncepció és design-korrektúrafordulók, rosszabb esetben a már félig-meddig elkészült oldalak változatai. A projekt húzódik, a megrendelő még mindig nem tudja, hogy mit akar, de azt már egyre jobban akarja… számunkra pedig egyre kilátástalanabbnak tűnik, hogy a végén minőségi munkáért megfelelő ellenértéket kapjunk.

Vannak ilyenek is, de szerencsére vannak villámgyors munkák is, amelyek a megvalósult eredményeket tekintve nem maradnak el a rétestészta módjára nyúló projektektől.
Egyik legutóbbi sikersztorink a LogBord Kft. www.e-erp.hu oldalon látható honlapja. Jött a megrendelő, már ismerte konkurensei weboldalát, és tudta, hogy milyen tartalmat akar megjeleníteni a saját lapján. A design tekintetében határozott elképzelései voltak, ugyanakkor engedte a grafikust szabadon alkotni. Mire elkészült az oldal működő drótváza, a szövegek nagyrésze már készen várakozott és egy egyórás skype-konzultációt követően másnapra fel is kerültek az oldalra. Néhány apró finomítást követően az első „kapavágástól” három hétre már élesben, sok tartalommal futott az oldal.

"Remek munkát végzett a KHP csapat, az elvárásainknak megfelelő gyorsasággal és szakértői hozzáállással készítették el a megújult honlapunkat, amely ügyfeleink elégedettségét is azonnal kivívta. Köszönjük :-)”

Lovász Attila, üzleti intelligencia és logisztikai szakértő

Valid CSS!
footpic