marketing tanácsadás
design
web
varázslat
naptar
balkepek

Arcot adunk cégének

Nem a ruha teszi az embert, mondják, de azért az operaházba senki se megy pecsétes mackónadrágban. Kreatív kollégáink sokéves tapasztalatunkkal segítenek kényelmes és elegáns új arculatot kialakítani - vagy a meglevő arculathoz illeszkedő látványos kiadványokat készítünk Önnek.

A marketing fegyvertár alapeleme a logó – ennek megtervezéséhez a kiindulópontunk a cég tevékenysége, jellege, illetve a megbízó igényei és jövôképe. A logón alapul a névjegykártya, a boríték, a levélpapír és az on-line levélsablon. Jó esetben az itt létrejött szín-, forma- és képi világ köszön vissza a cég összes megjelenésén a hirdetéstôl az autófeliraton át a szóróajándékig. Ezek következetes használata megkülönbözteti a céget a versenytársaitól, ami nélkülözhetetlen a sikeres marketinghez, s az önálló, következetes arculat fontos része a cégrôl kialakítandó image-nek.

Természetesen az esetek többségében nem új arculatot kell alkotni, hanem a meglevő elemekhez illeszkedő anyagokat kell tervezni. Sokszor nem könnyű újszerűt alkotni egy szigorú arculati kézikönyv szabályai szerint, vagy figyelemfelkeltő (mégis szabályszerű) szórólapot készíteni egy alapvetően visszafogott arculati elemeket használó cég esetén. A visszajelzések szerint ez - ha nem is mindig könnyű -, azért korántsem lehetetlen feladat.

Bármilyen sokoldalúak vagyunk is, nem rejthetjük véka alá, hogy minden grafikai alkotás elkészítéséhez nem csak a kivitelezőnek, hanem a megrendelőnek is sokat kell dolgoznia, Ha igényes produktumot szeretne!

Ha nincs ötletem, adnak, ha van, akkor megvalósítják. Százezer éve együtt dolgozunk a nyomdai anyagainkon.
Tavaly meggyôztek, hogy szükségem van egy weboldalra. Próbáltam ellenállni, de aztán beláttam, hogy már megint igazuk van – érdemes volt belekezdeni.

Szepesi Ildikó,
Ab&le Jasco Magyarország, ügyvezetô igazgató

Valid CSS!
footpic