marketing tanácsadás
design
web
varázslat
naptar
balkepek

kik vagyunk?

Sokféle tapasztalat, különböző személyiségek - ettől válik színessé a csapatunk. A sokféle látásmód teszi lehetővé, hogy együtt többet adjunk, mint külön-külön.

Krepler István

Nyomdaipari, teológus és közgazdasági végzettséggel 1990 óta több lap indításában, szerkesztésében működött közre (Cégvezetés, Világgazdaság, TeleComputer, Haszon magazin), majd kreatív igazgatóként számos arculatterv, hirdetési kampány és céges hírlevél előállítását vezette. Jelenleg elsősorban az újságok, hírlevelek és bonyolultabb kiadványok kreatív tervezésében, tördelésének irányításában és a tanácsadási feladatokban vesz részt.

Halmos Ágnes

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Marketing szakirányán végzett, majd az Mmd Marketingkommunikációs Iroda munkatársa, számos informatikai és multinacionális cég (HP, AT&T, British Airways) sajtókapcsolatait menedzseli. 1998 és 2001 között a Hypermedia Systems marketingtevékenységeit irányítja, a rendszeres hírlevéltől a kiállítási és hirdetési megjelenésen keresztül az ismertetőanyagokig és termékkampányokig. A KHP Budapestnél a marketingtanácsadási, sajtókapcsolati feladatokat menedzseli, valamint feladata a cég irányítása.

Pál Lajos

Műszaki tanári végzettségű, a rendszerváltás után a marketing és design területen folytatja a tevékenységét, kiállítástervezéssel és -építéssel foglalkozik, majd egyre inkább a kreatív tervezés új lehetőségei kerülnek érdeklődésének középpontjába. Több multinacionális és hazai cég megjelenését koordinálta, illetve tervezte meg. Jelenleg a kreatív tervezési feladatok, és minden on-line megjelenés (weboldal, hírlevél, banner, e-arculat)

Egyetlen csapat sem áll csupán tisztekből. Büszkék vagyunk rá, hogy kollégáink és együttműködő partnereink tapasztalata és szakértelme a lehetetlennek tűnő feladatok vállalását se teszi kockázatossá.

 

Valid CSS!
footpic