marketing tanácsadás
design
web
varázslat
naptar
balkepek

Több profit, több ügyfél, kiszámíthatóbb ügymenet

A marketing eszköztár, amely kreatív és költséghatékony módon szolgálja a vállalkozás üzleti érdekeit

Akár van Önöknél marketingszakember, akár nincs, akad olyan pillanat, amikor elkél néhány pluszötlet, segítô kéz vagy többirányú tapasztalat. Külsô munkatársként is be tudunk illeszkedni az Önök csapatába. Széles szolgáltatáspalettánkból megtaláljuk az adott célnak és költségkeretnek megfelelô eszközöket, és kipróbált módszerek alkalmazásával testreszabott, átfogó megoldást nyújtunk. Az összehangolt marketingkampány elemei egymást erôsítik – így segítjük az üzleti célok megvalósulását.

Megoldást adunk a felmerülô problémákra, s nem csupán a szórólapot, a webet, a hirdetést, a sajtótájékoztatót, a rendezvényt vagy a dizájnt vállaljuk, hanem mindezek összességeként eredményes marketingkampányt. Kreatív, proaktív, változatos és költséghatékony programot javaslunk, amely komplexen szolgálja a kitûzött célok elérését – átfogó módon gondolkozunk akár egyetlen részfeladatról, akár teljes kampányról legyen szó.

az Ön kezének meghosszabbításaként veszünk részt a marketingtevékenységben, az ötlettôl a megvalósulásig.

  • hirdetés – üzenet, koncepció, kreatív terv, szövegírás, médiamix, foglalás és menedzselés
  • rendezvény – tematika, helyszín, catering, dekoráció, információs és szóróanyagok, meghívás, tolmácsolás, hostess
  • dm-akció – üzleti terv, célcsoportmeghatározás, kreatív ötletek és megvalósítás, címlista, kiküldés, elô- és visszakövetés
  • kiállítás – üzenet, tervezés és kivitelezés, standépítés, dekoráció, berendezés
  • termékkampány – hirdetés, rendezvény, prospektus, katalógus, sajtójelenlét, promóció

Megnyugtató érzés, hogy olyan csapat áll a marketing- és PR-tevékenységünk hátterében, mint a KHP. Sokféle termékkel dolgozunk, ezért elég sok »marketingeseményt« kell terveznünk, kiviteleznünk és követnünk. Gyorsan kell dönteni és cselekedni, mert a piac ezt követeli. A KHP otthon van a marketing minden területén, helyettünk gondolkodik és cselekszik. Külön érték számunkra, hogy a teljes marketing-tevékenységünket rájuk tudtuk bízni, és külföldi partnereinkkel közösen rendezett akcióinkat is jó minôségben és pontosan végrehajtják. Kapcsolatunk a KHP-val profitot termel.

Sas Tibor,
Euronet Rt., marketing- és kereskedelmi igazgató

Valid CSS!
footpic