marketing tanácsadás
design
web
varázslat
naptar
balkepek

mesés marketing megoldások

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer 3 szegény szabólegény. (A hitelesség kedvéért leszögeznénk, hogy igazából 2 legény és 1 a leány. A szegény is csupán relatíve értelmezhetô, hiszen sok tudomány és szépség birtokában voltak. A többi hozzávetôleg megállja a helyét. Egyébként is: ez mese – bár nem nélkülözi a valóságelemeket.)

Külön-külön megjártak már hegyet és völgyet, és mielôtt elfogyott volna a hamuban sült pogácsájuk, elhatározták: ahelyett, hogy a kínálkozó három úton háromfelé szaladnának, inkább együtt próbálnak szerencsét.

Nekigyûrkôztek, és felépítettek egy pörgô-forgó csodapalotát, és elnevezték KHP Budapestnek. Azóta is folyamatosan ontják magukból a látványos logókat, tuti termékismertetôket, profi plakátokat, masszív marketingkampányokat és varázslatos weboldalakat. Kisegítôk buzgó hada: grafikus mesterek, villámkezû operátorok, aranytollú írnokok, szemfüles fotográfusok, tapasztalt nyomdászok, éles eszû webtudorok, levilágítók, hordárok és intézôk sürögnek-forognak éjt nappallá téve, hogy e sok csoda dolog szépen és rendben elkészüljön.

Holnap legyen Ön is a vendégünk!

 

 

Valid CSS!
footpic