marketing tanácsadás
design
web
varázslat
naptar
balkepek

szép új világ: a web

természetesen dolog, hogy egy vállalat arculata - nyomtatott, illetve webes és elektronikus megjelenése - tökéletes összhangban legyen. vagy mégse?

Régebben a kétféle technika miatt külön készültek az anyagok, ezért sokszor nem sikerült ugyanazt a hangulatot a képernyőn is visszaadni, amit a papíron már megszoktak. Ma már egyre gyakrabban a weboldal megjelenéséhez kell hozzáigazítani a nyomtatott anyagok megjelenését, de disszonáns megjelenés problémája megmaradt.

Könnyű dolgunk van, ha a cég megjelenésének minden(!) formája egy grafikai műhelyben összpontosul, amely programozókat is foglalkoztat.

Miért a KHP? Egyszerű,

  • mert tudunk közelíteni a print felől az elektronika felé
  • mert tudunk közelíteni az elektronika felől a print felé
  • mert az elkészült site látványtervvel nem szükséges külön programozó céghez fordulni, hiszen egy házon belül oldódnak meg a problémák a felelősség megosztása nélkül
  • mert a cég igényeihez szabjuk a megjelenését mert a projekt lezárása után is bármikor (akár évek múltán is) rendelkezésre állunk (rendszeres mentés, átalakítás, áttervezés)
  • mert szép weboldalakat készítünk :)

Az internet révén sokkal közelebb kerülhetünk üzleti és privát kontaktjainkhoz, mint bármikor korábban, ezért a mai marketingben a web és az egyéb elektronikus megoldások egyre nagyobb teret követelnek. Jól ismerjük ezt a dinamikusan fejlôdô új, interaktív médiát, és rendszeresen alkalmazzuk a többi marketing-eszköz mellett, azokkal összhangban és azokat kiegészítve.


Korántsem csak internetoldalról vagy banner hirdetésrôl lehet szó. Az arculat szerves része az e-arculat, az e-mail-aláírás, a Word-sablon és a PPT-háttér. Interneten, intraneten vagy akár off-line (laptopon vagy CD-rôl) is futhat a több ezer tételes termékkatalógus, amelynek elôállítása lényegesen olcsóbb, frissen tartása pedig egyszerûbb mint a papír alapú kiadványoknak. Marketinganyagok, cégismertetôk, dm-levelek, rendezvény-meghívók, karácsonyi üdvözletek, hírlevelek is egyre gyakrabban készülnek költséghatékony elektronikus formában, amelyek lehetnek a meglevô papír alapú kiadványok elektronikus adaptációi vagy teljesen önálló anyagok.

Sok kellemes pillanatot köszönhetünk annak, hogy új ügyfeleik, partnereink elôször a weboldalunkat látják. Amikor aztán személyesen találkozunk – a köszönés és a szokásos udvariassági fordulatok után – az elsô mondatokban általában gratulálnak a honlapunkhoz. A számtalan pozitív visszajelzésbôl levontuk a következtetést: jól választottunk, amikor a KHP-ra bíztuk magunkat.

És még egy adalék: bár István azt mondta, hogy hajódizájnt még nem alkotott, mégis olyan ötleteset tervezett, hogy minden vitorlázó irigykedve megfordul utánunk a Balatonon.

Dr. Bihary Tibor
Bihary, Balassa és Társai Ügyvédi Iroda vezetôje

Valid CSS!
footpic